Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Majdnem egy hete össze jöttem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem egy hete össze jöttem egy fiúval de azóta nem is taliztunk mert hogy most nincs ideje de nem igaz hogy nincs 1 órája rám. (? )

Figyelt kérdés
Fb-én írja minden nap hogy hiányzom neki de tök ritkán ír vissza. Van hogy megnézi és csak este ír. Másoknak meg egy csomót lájkol egész nap. Olyan mintha nem is jàrnánk.Talin meg tök jól megvoltunk.

2013. dec. 26. 21:26
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Dobd ki aztán megduglak.
2013. dec. 26. 21:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Mit jelent ez az "összejöttem"? Ismered egyáltalán vagy csak egymás mellé csapódtatok, mint a lovak?
2013. dec. 26. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Tud valamit a srác...
2013. dec. 26. 21:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor járni kezdtünk így jobb?><
2013. dec. 26. 21:29
 5/8 anonim ***** válasza:

"Olyan mintha nem is jàrnánk"

Mert nem is jártok. Egy hete találkoztatok, azóta nem. Szerinted ezt lehet "járásnak"' nevezni?

2013. dec. 26. 21:30
 6/8 anonim ***** válasza:

ez nem is járás

amúgy ha tényleg akarna, rögtön válaszolna

2013. dec. 26. 21:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Miért kezdtetek járni? Egymás személyiségében találtatok olyat, ami megfogott? És még egyszer, ismeritek egymást? Vagy ez a divat, hogy azt se tudjátok, kicsoda-micsoda a másik, de "jártok"? Hova?

Nem tudom, hogy ez felületesség vagy felszínesség, vagy csak üresség, mindenesetre szomorú.

2013. dec. 26. 21:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Már találkoztunk és az utolsó talin jöttünk össze. Azóta majdnem 1hete semmi. Csak fb-n. Engem a személyisége fogott meg azt nem tudom őt mi fogta meg bennem ha egyáltalán..nagyon hiányzik.:(
2013. dec. 26. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!