Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon beégtem? Hogyan tovább?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon beégtem? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik, egyetemisták vagyunk, évfolyamtársak, de beszélni még nem beszéltünk.Aztán tegnap órám volt, ahova sietnem kellett volna, de nem tudtam, hogy melyik teremben leszünk.Gondoltam jó alkalom, megérem, hogy mutassa meg a termet, amíg odaérünk addig meg beszélgetünk.Csakhogy mikor odamentem nem jutott eszembe az óra neve, és makogtam mmint egy idióta.Azért leesett neki és mondta, hogy persze megmutatja, de egy két mondaton kívül nem tudtam beszélni vele, mert valami rohadt kínosan éreztem magam :D Aztán elhívták a barátai és nem beszéltünk többet.Ezek után, ha legközelebb mikor látom hogy menjek oda hozzá?
2015. szept. 19. 09:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ennek nem kéne ekkora jelentőséget tulajdonítani.
2015. szept. 19. 11:15
 2/2 anonim válasza:
Úgy, mintha mi sem történt volna...!!!
2015. szept. 19. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!