Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengettem es visszajött. Hogyan tovább? Ez jelent valamit, mintha összekötne minket az élet.
Van egy lány akibe anno nagyon szerelemes voltam, de volt barátja es osszevesztem velük.
Majd fel evig nem beszéltem a lánnyal majd egyik haverom mondta hogy mikor az utcank előtt mentek el akkor a lany gondolkodott, hogy ki kellene hivni, de akkor nem voltam otthon.
Amikor ezt elmesélte haverom meg aznap este bejeloltem ujra Facebookon és ráirtam es beszélgettünk majd egy het mulva taliztunk es ra par nap ossze is vesztunk megint.
Nagyon sokat gondolokra, majd nem olyan rég bejeloltem megint es beszélgettünk es mondta mar nem jaragszik ram.
Aztan így megint elkezdtünk megint beszélgetni mult het ota es taliztunk 4 napon keresztül zsinórban. :)
Ha annyira utalnank egymast akkor nem csináltunk volna mar múlt heten az elso nap mikor taliztunk kozos kepet.
De ha Facebookon rá írok akkor órák mulva ir vissza pedig fent van es ebbol is gondolom, hogy eltűnt a bizalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!