Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik várost válasszam?
Én kettőről tudok véleményt mondani:
Miskolc: Van nyüzsgés esténként a főutcán,kocsmák,bárok,szórakozóhelyek dugig,közlekedés nagyon jó (busz,villamos éjjel is jár fél óránként.)
A cigányoktól nem kell tartani,mert éjszaka,és este a szórakozóhelyek közelébe sem mennek,isznak 1 parkban vagy vhol egy lepukkant budiban.
Szombathely: Nincs cigány,de semmi más sincs,dög unalom,2 szórakozó hely van,abból egyszerre csak 1 van nyitva (nyári és téli). Olyan mint egy falu,a kis történelmi városrészen kívül,gyakorlatilag a hozzácsatolt falvakból áll,meg 1-2 lakótelep épült azóta. Szóval ha bulizni akarsz Szombathelyen,akkor menjél vmi hentesfesztiválra,vagy szüreti búcsúra egy közeli faluban,mert akiket én ismerek,mind ilyenekre járnak...
Én a kettő közül Miskolcot választanám,de ahogy mondtad,az már nagyon keletre esik.
Ha a nyüzsgést szereted,akkor egyértelmű BP,esetleg Győr vagy Fehérvár.
De ha a nyugalmat,semmi bulizás,csak tanulás és otthon ülés,akkor egy Nyugati kisváros tökéletes. Vas-Zala megye pl pont ilyen.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!