Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz témában tudom de hogyan tovább?
Úgy kezdődött az egész hogy egyszer szakítani akart velem de én mondtam hogy ne. próbáljuk meg mégegyszer. beleeggyezett. jól elvoltunk. később megint szakítani akart avval a támponttal hogy kihűlt a kapcsolatunk. ő mindig erőltette a szexet de én nem akartam még. mondtam neki hogy egy évet minimum várni szeretnék. erre elkezdett veszekedni hogy ezt hogy gondolom. szakított velem egy hete kb.. nagyon csúnyán viselkedett. hozzátenném hog, facebookon tette meg. a testvérétől kiderült hogy miközbe együtt voltuni megcsalt. lefeküdt 3 lánnyal.. meg azt is mondta a testvérének hogyha én belementem volna nem hagyott volma itt..én minden megtettem hogy jó legyen. felmentem hozzá beszélninúgy hogy rám se figyelt mintha megse hallaná úgy csinált...nagyon fáj. szerintetek? valami ötlet?
15/L
Szerintem jobb hogy szakítottatok. Persze fáj,de egy ilyen embert pasinak? Azért szakít veled, mert te még nem akarsz lefeküdni vele? Ez nevetséges... Hidd el jobb lesz nélküle és találni fogsz egy olyan srácot akinek nem csak arra kellesz, hogy lefeküdjön veled...:)
Kitartás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!