Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok, mi a velemenyetek a kicsit ramenosebb csajokrol?
Figyelt kérdés
2015. szept. 10. 00:07
1/9 anonim válasza:
állok elébe :D szeretem a magabiztos csajokat akik nemegy szerepet játszanak és nem félrebeszélnek
2/9 anonim válasza:
Az jó ha egy lánynak van magabiztossága s mer kezdeményezni de nem kell tulzásokba esni mint egyesek....(értsd:k***ák)
4/9 anonim válasza:
Én nemszeretem ha valaki nagyon rámenős, én eddig minden lánnyal úgy jártam hogy ők próbáltak nagyon rámenőssen közelíteni felém és én ettől úgy éreztem hogy egy hétig nem kellenék nekik és magamban krváknak állítottam be őket, ettől pedig végül visszataszítóak lettek számomra.
8/9 anonim válasza:
Nem szeretem őket, mert azok akkor nem csak egy srácra "mennek rá"..Viszont ha kezdeményez és nem játssza a jégkirálynőt és csak egy vasat tart a tűzben, akkor az tökéletes.
9/9 anonim válasza:
Imádom őket,és akkor most te is fogsz udvarolni neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!