Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek? Van ebben igazság?
Figyelt kérdés
Ha egy lány időt kér egy kapcsolathoz szerintem nem nagyon jó ötlet nyomulni vagyis hajtani rá inkább hagyni egy kicsit vagyis kilépni a közeléből.Ha nyomulnák akkor csak elijeszteném vagyis azt hinné türelmetlen vagyok és lehet már emiatt nem kezdene velem kapcsolatot.Vannak akik szerint nyomulni kell ilyenkor bizonyítani nem hagyni időt.2015. aug. 29. 13:54
1/8 anonim válasza:
Szerintem egyik sem jó. Időt kér, békén kellene hagyni. De sok olyan lány van, aki arra kíváncsi, hogy mennyit ér neked, hogy küzdesz-e érte. Nagyon nehéz eldönteni, hogy ő milyen típus.
Én azért hagynám kicsit, de megkérdezném, hogy minden oké-e.
2/8 anonim válasza:
Egyet ertek az elso hozzaszoloval. Nem lehet tudni, h o milyen tipus, lehet, h kivancsi arra, h mennyit er neked, de az is lehet, h tenyleg beken kell hagyni...
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi.hát igen..vagyis hogy lássa nem felejtettem el vagyis érdekel mi van vele.
2015. aug. 29. 14:00
4/8 A kérdező kommentje:
köszi..csak annyit mondott hogy egyelőre nem tudna senkivel kapcsolatot létesíteni.
2015. aug. 29. 14:01
5/8 anonim válasza:
Hat akk szerintem beken kell hagyni.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Bepróbálkoztam ennél a lánynál és azt mondta hogy adjak időt neki mert nem szeretne egyelőre senkivel se kapcsolatot mert nem rég szakitott a barátjával
2015. aug. 29. 14:06
7/8 anonim válasza:
Attól, hogy azt mondja, nem tudna kapcsolatot létesíteni, attól szerintem még ne lépj ki az életéből. Maradj mellette, és majd kialakul. 18L
8/8 anonim válasza:
A két megoldás közül soha sem tudhatod hogy az adott lány éppen melyiket akarja. A nők nagy része rohadtul bonyolult. Még én sem értem őket sokszor pedig lány vagyok. De rajtam elég könnyű kiigazodni. Ami meg sok pasinak talán unalmas lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!