Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Miért van ez igy?
Figyelt kérdés
Sokáig barátkoztam egy lánnyal vagyis a legjobb barátok lettünk.Mindent elmondtunk egymásnak szinte és mindent tudtunk egymásról.Idővel bele szerettem a lányba ezt el is mondtam neki de mondta hogy csak barátként tud rám tekinteni.Ez eset óta mintha a barátságunk kezdene megszakadni vagyis már nem beszélünk és nem is annyira keressük egymás társaságát.2015. aug. 31. 13:35
1/2 anonim válasza:
Mert lehet kinosnak erzi ezt a dolgot, h te ot "ugy" szereted, de o teged nem... Es lehet azt gondolja, h ha nem beszeltek stb. akk nem szenvedsz annyira. :)
2/2 anonim válasza:
Én is így jártam, azzal a különbséggel, hogy én vagyok a lány, és én szerettem bele a srácba. És azóta nem beszélünk, mert frusztrálja, hogy én szeretem. Ez van. de lehet, hogy ha kitartó vagy, nem erőlteted a dolgot, változik a véleménye, nem lehet tudni ;).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!