Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszem neki vagy nem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki vagy nem?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akibe belezúgtam már egy jó ideje. Egyik nap áthívott magához, dumáltunk, minden...

Egy héttel később ugyan ez történt. Aztán megcsókolt. Már már olyan hevesen csókolóztunk, hogy majdnem csináltuk AZT. De akkor felált és otthagyott. Aztán már nem beszéltünk sokat... Egyik nap váratlanul átjött és megcsókolt. Csókolóztunk, ő meg felemelve a hangját ezt mondta Hagyjál már békén, és elmet... Most akkor mi van én reménytelenül szerelmes vagyok..

2015. szept. 9. 23:00
 1/5 anonim ***** válasza:

ha megcsókolt ennyiszer tuti nem tetszel neki, a csók a nemtetszés példája ezt mindenki tudja, sőt a szex még jobban utálhat....

kapj már a fejedhez !!! jóhogy tetszel neki, habár ez a viselkedés elég fura, nem lehet hogy skizó a srác?

vagy lehet csak nem akarja a kapcsolatot(mert mondjuk van valakije) mégis belédzúgott

2015. szept. 9. 23:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Nincs senkije
2015. szept. 10. 13:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak tesztelni akart, mennyire könnyű a véred és megbuktál....
2015. szept. 10. 18:43
 4/5 A kérdező kommentje:
De mit kellett volna csinalnom???
2015. szept. 17. 18:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna csókolózni és majdnem "azt" csinálni?
2015. szept. 17. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!