Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tetszem meg egy fiúnak belsőleg?
Figyelt kérdés
Átjelentkeztem másik iskolába év elején és nem tudom ,hogy ismerkedjek meg jobban a fiúkkal. Miről beszéljek velük? Mert ,jó ,legyek laza és mosolyogjak ,értem ,de nem tudom mit mondani ,ha ott ülök valaki mellett vagy hasonló.
Tudom majd idővel kialakul az egész, csak szeretnék szimpatikus lenni.
2015. szept. 9. 19:20
1/2 anonim válasza:
lehet műtét közbe meglátta a májad,esetleg egy veséd és ,és csak úgy megtetszett neki.
2/2 anonim válasza:
Ne legyél lekezelő, ne kussoltasd el, ha olyanról beszél, ami igazából nem nagyon érdekel, de őt igen, és kérdezz rá a dolgokra, különben tudja, hogy csak azért hallgatod, hogy ne sértsd meg.
Úgy kezdd a beszélgetést, hogy rákérdezel mondjuk arra amit csinál, ha olvas, vagy telefonozik stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!