Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tetszem neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés

Na, ez gáz, mert "felnőtt" vagyok, de úgy éreztem, egy ilyen kérdést csak ebben a kategóriában tehetek fel, különben is sulis téma, meg a srác fiatalabb is :D

Szóval OKJ-n van egy osztálytársam (én 21/L, ő 18/F), aki mindig néz. Vagyis nem mindig, de mikor arra nézek, akkor "lebukik", és gyorsan elpillant. Hát ennyi lenne, köszi a normális válaszokat :D

#iskola #tetszés #szemezéz #pillantés
2015. szept. 8. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Barmi elofordulhat. :)
2015. szept. 8. 16:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia! Osztálytársammal es velem Ugyanez van. Van egy srac, új suli ügye. Mar beiratkozás óta bez engem. Amikor oda nezel mindig gyorsan elkapja a fejét es a lampra/csillarra/plafonra néz. Ma követett engem hazáig, es azt hitte bem vettem észre, mert a masik oldalon volt.

Vicces dolgok ezek. Szerintem beszélj vele. :D

2015. szept. 8. 16:13
 3/5 A kérdező kommentje:

:'DDD

Ilyen velem is volt, csak mikor észrevette hogy észrevettem, megfordult és elment (ez egy másik srác volt) :D

2015. szept. 8. 16:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Miért ne tetszhetnél neki? Evidensnek tűnik, a leírtak alapján...
2015. szept. 8. 17:05
 5/5 anonim válasza:
Nem.
2015. szept. 8. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!