Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki?
Na, ez gáz, mert "felnőtt" vagyok, de úgy éreztem, egy ilyen kérdést csak ebben a kategóriában tehetek fel, különben is sulis téma, meg a srác fiatalabb is :D
Szóval OKJ-n van egy osztálytársam (én 21/L, ő 18/F), aki mindig néz. Vagyis nem mindig, de mikor arra nézek, akkor "lebukik", és gyorsan elpillant. Hát ennyi lenne, köszi a normális válaszokat :D
Szia! Osztálytársammal es velem Ugyanez van. Van egy srac, új suli ügye. Mar beiratkozás óta bez engem. Amikor oda nezel mindig gyorsan elkapja a fejét es a lampra/csillarra/plafonra néz. Ma követett engem hazáig, es azt hitte bem vettem észre, mert a masik oldalon volt.
Vicces dolgok ezek. Szerintem beszélj vele. :D
:'DDD
Ilyen velem is volt, csak mikor észrevette hogy észrevettem, megfordult és elment (ez egy másik srác volt) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!