Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki?
Na van egy fiu aki a legjobb baratom ,de ahogy elkezdodott a suli... na szoval a legjobb baratnommel jar ,de eleg fura . Jott a fiu a tanevnyiton es megolelt (furcsa dolog tőlle) ő allandoan azt kerdezgeti tollem h meg mindig az a fiu tetszik e nekem aki regen? En mondom h ja... de amugy regen o tetszett es meg mindig is... ma ugye jottunk suliba es a baratnojehez szinte hozza sem szolt... (egy osztalyba jarunk mind harman) es ugye ma oran furcsa volt a fiu. Elkezdett puszikat kuldeni egesz nap engem bamult es ram kacsingatott stb. Ja es egyszer felelsz vagy mersz-eztunk es megkerdeztem tolle h kinek lenne eselye nalla es o azt mondta h nekem meg egy csajnak ...nem ertem őt olelget , puszikat kuld, furcsa ez tolle. Szerintetek tetszem neki ? Am ő a leghelyesebb az egesz osztalyban (nem csak en gondolom igy) 12/gimis kiváló tanuló lany. Kimeljetek az olyan valaszoktol hogy :menjek tanulni stb. Mert nincs-nem is volt egy rossz jegyem sem. Ja es a 8osztalyos gimnaziumba is felvettek...
Bocsi a helyesirasi hibakert de szlovak vagyok . Es bocsi h hosszu lett :)
Igen, lehet tetszel beki
De azért ennyi idősen ez a járok valakivel 'dolog' meg teljesen mas, mint 2-4 év múlva lesz :)
Es amikor ezt a 2 sort olvasod valoszinuleg azt gondolod, Jajj mar megint egy okoskodó válaszoló :)
De nem baj, majd pár év múlva meglátod igazam volt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!