Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk: mit gondoltok a képen lévő alakról?
Edzőterembe járok , izmos , sportos vagyok . Nekem elvárás ,hogy a párom is sportoljon és figyeljen az alakjára , szóval sajnálom de nem jön be.
18/F
Nem az a lényeg, hogy "honnan", hanem az, hogy "mennyit". Honnan nem tudsz fogyni, mert a fogyás nem így működik. Fogysz, és arányosan megy le innen-onnan, ahonnan genetikailag be vagy építve.
Nekem pl. a hasamon van több zsír, ami csak akkor menne le, ha már bőven BMI normál érték alatt lennék.
De ha rákeresel arra google-ben, hogy célzott zsírégetés, bőven fogsz infót találni arról, hogy ilyen nincs. Vannak különböző zsírégető gyakorlatok, de ezek egységesen hatnak, nem célzottan.
Igen, sokat, mindenhonnan. Legalábbis nekem így kicsit sem tetszik. Még véletlen sem hasonlít az ízlésemre, mivel nekem a nagyon vékony lányok tetszenek. Ez már nekem kövér
Bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!