Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk: mit gondoltok a képen lévő alakról?
Időpont ma 09:30
Miért vagy ilyen bunkó??? Végre egy fiatal lány aki nem akar anorexia kinézetű lenni. Szép, egészséges alakja van, sokkal vonzóbb mint a piszkavasú lányok.
Vagy irigy vagy, hogy a fiúknak bizony jobban bejönnek a szép idomú lányok??
Kedves kérdező. Nincs semmi gond az alakoddal. Ha úgy gondolod, hogy le akarsz adni még pár kilót, akkor csak formáld sporttal az alakodat. Ha fogyni fogsz mindenhonnan fogsz, de nem igazán kell. Jó így ahogy van.
"Szép, egészséges alakja van, sokkal vonzóbb mint a piszkavasú lányok. "
Nem, kifejezetten elonytelen alakja van, rengeteg sulyfelesleggel. Van rajta legalabb 20 kilo saccra. Ami nemcsak ronda, de egezsegtelen is. Gondolom alacsony is, ugyhogy eloben meg elrettentobb lehet. Raadasul fiatal is, 30 eves korara egy szetfolyo hajpacni lesz belole. Hogy mit sportolhat azt nem tudom, talan sakkozik...
"Vagy irigy vagy, hogy a fiúknak bizony jobban bejönnek a szép idomú lányok?? "
Mivel ferfi vagyok igy egyreszt nem tudok ra irigy lenni, masreszt elso kezbol cafolhatom hogy ez bejonne a ferfiak tobbsegenek. Vajon miert nem ilyenek a fotomodellek, a fitneszmodellek, a fehernemumodellek? Mert nem ez tetszik a ferfiaknak.
A velemenyemet kerdezte, elmondtam. Mi ebben a bunkosag?
"Mi ebben a bunkosag?"
A stílus.
Azért az durva, hogy 20 kg felesleg van rajta
Ha annyit leadna, akkor semmi sem maradna belőle, vagy betegesen sovány lenne.
Tényleg van felesleg, de nem sok. Ráadásul egyáltalán nem hájas. Látszik, hogy sportol, és erősebb a testalkata, mert olyan masszív. Egyáltalán nem szétfolyós.
"Hol néz ki ez a csaj 80kg -nak???"
Siman lehet 80, de lehet hogy tobb... 160 centihez a 60 is sok. Nekem a legjobb alaku csajom 173 centi volt es 54 kilo, bombazo alakkal.
18: Ez már a betegesen sovány kategória.
Ne akard mindenkire ráerőltetni a te ízlésedet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!