Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugyan én nő vagyok, szóval ne haragudj, hogy beleszólok, de nekem ilyen alakom van és rengeteg bókot kapok rá, elégé bejön a férfiaknak. :) Persze itt többnyire azt szokták írni, hogy szeretnek egy kis husit a nőn stb, de az életbe valahogy mégis hamarabb próbálkoznak nálam és többen mint a teltebb alkatú barátnőimnél.
21/N

nem sportoló átlagos test átlagtól hosszabb karcsúbb csontozattal,ezért az alap adottságai jók.
de kis izommal,feszesebben sportosabb formával nekem jobban tetszene.

3:
A teltebb meg a "van alakja" nem ugyan az.
A képen lévő nőnek semmi alakja nincs.
Ha te is ilyen vagy akkor vagy a teltebb barátnőd ocsmány esetleg nem telt hanem kövér, vagy rossz az önképed és tévedsz, nem ilyen vagy. :)
Egyáltalán nem kell egy nőnek teltnek sem lennie ahoz, hogy jól nézzen ki, a lényeg, hogy formás legyen és ne nyomjanak a csontjai.
Ez meg annyira tág besorolás, hogy szinte bármi belefér. De sajnos a linken láthatő nő már nagyon nem.
Nem vagyok egy csajozógép... sőt. De akit linkelt a kedves kolléga bottal sem piszkálnám meg.

Nekem tetszik, a vékony lányok jönnek be.
Sokakkal ellentétben a telt, avagy a "van mit rajta fogni" kategória kicsit sem jön be :/
De hát én azt mondom, hogy ízlés kérdése. Nem háborodok fel azon, ha valakinek eltér az ízlése.
Tehát én személy szerint, azt mondom, hogy szép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!