Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom ivott?! Segitseg. (Tobbi lent)
Figyelt kérdés
Nos 15 eves fiu vagyok,van egy ugyanannyi idos baratnom.Tegnap este megkerdezte,hogy nem-e baj,ha iszik keveset a SZULEIvel.Ismerem a szuleit,jo fejek,nem alkeszok szval nem is ertem,hogy miert engedtek.Tudom,hogy nem egeszseges a palinka,whiskey.Szerintem nem kene egy 15 eves lanynak innia,de en nem szolhatok ebbe bele.En csak az egeszsegeert feltem.Nagyon szeretjuk egymast.En ennek nem orultem h ivott.A baratnom nem alkoholista,nagyon ritkan szokott inni.A kerdesem az lenne,hogy ti mit tennetek a helyembe?Hogyan mondjam meg,hogy nem volt jo otlet?2015. szept. 6. 08:29
11/12 Phoney válasza:
Az alkoholfogyasztás nem azért tiltott 18 alatt, mert feltétlenül károsítja az egészséget, hanem elsősorban azért, mert a fiatalkorúak nem tudnak felelősen alkoholt fogyasztani (mondjuk a felnőttek többsége sem, de az már az ő dolguk – legalább megkapja az esélyt, hogy 18-ig megjön az esze).
Amit a szüleivel megiszik, attól nem kell féltened az egészségét.
12/12 anonim válasza:
Ne aggódj :)
Mi is ittunk ennyi idősen (nem szülővel...), és mégis normális felnőttek lettünk. NEm vagyok büszke a dologra, de úgy gondolom egyszer mindent ki kell próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!