Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom ivott?! Segitseg. (Tobbi lent)
Figyelt kérdés
Nos 15 eves fiu vagyok,van egy ugyanannyi idos baratnom.Tegnap este megkerdezte,hogy nem-e baj,ha iszik keveset a SZULEIvel.Ismerem a szuleit,jo fejek,nem alkeszok szval nem is ertem,hogy miert engedtek.Tudom,hogy nem egeszseges a palinka,whiskey.Szerintem nem kene egy 15 eves lanynak innia,de en nem szolhatok ebbe bele.En csak az egeszsegeert feltem.Nagyon szeretjuk egymast.En ennek nem orultem h ivott.A baratnom nem alkoholista,nagyon ritkan szokott inni.A kerdesem az lenne,hogy ti mit tennetek a helyembe?Hogyan mondjam meg,hogy nem volt jo otlet?2015. szept. 6. 08:29
1/12 anonim válasza:
1: Egy kis pia senkinek sem árt, főleg nem családi körben.
2: 15 éves lányok túlnyomó része minden pénteken seggrészegre issza magát és idegenekkel szexel.
3: Ez az alkohol ellenességed már nevetséges. Nem vagyok se alkoholista, se nagy partiarc, de a nagypapámmal már egész kiskoromban is boroztam, sőt pálinkát is ittam.
2/12 anonim válasza:
Ennyitől még nem lesz baja, 15 évesen meg már nem is olyan kicsi, amúgy is jobb, ha családi körben tapasztalja meg az alkohol hatását. Akkor kell aggódnod, ha minden héten seggrészegre issza majd magát random bulikban. Addig nem:)
3/12 anonim válasza:
Nevetséges az alkohol ellenességed...:D
4/12 homo ludensz válasza:
Már kicsit későn is kezdi a piával való ismerkedést. Nekem például nagyon szomorú gyermekkorom volt,sokat sírtam az oviban mert többször megesett hogy a nagyanyám megitta előlem a kis pálinkámat.
5/12 A kérdező kommentje:
Koszonom az ertelmes valaszokat:)
2015. szept. 6. 09:23
6/12 A kérdező kommentje:
Aki szerint nevetseges az alkohol ellenessegem,annak uzenem,hogy nem is szeretnek inni,nem olyan csaladba szulettem,ahol az apa full reszeg.De lehet tenyleg tulzom a dolgokat...
2015. szept. 6. 09:34
8/12 anonim válasza:
Az én szüleim se alkoholizáltak, egyedül nagyapámat láttam néha ittasan, ennyi. Ettől függetlenül én szoktam inni néha, és ezzel nincs is baj. Mint mondták ha péntekenként seggrészegre issza magát, akkor kell beszélned vele.
9/12 anonim válasza:
Negyedik! Te nagy forma lehetsz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!