Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom már nem egyszer...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Noburo kérdése:

A párom már nem egyszer megütött. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
15éves vagyok és a párom 17. Többször volt olyan, hogy igazán semmis dolgokért megpofozott. (pl. megfogtam a legjobb barátnőm kezét mikor nagy tömegből próbáltunk kijutni vagy éppen mikor megöleltem az egyik fiú osztálytársamat) Ezek után teljesen kiábrándultam belőle de nem merek vele szakítani mer félek hogy esetleg megverne. Mit tegyek? Már szó szerint félek tőle és rendesen remegek a közelében. Tudnátok tanácsot adni? Esetleg fog ez változni?

2015. aug. 30. 21:36
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

Szia minden képpen szakits velle mert ha esetleg gyereketek lesz csak rosszabb lesz... És ha ezután is hozád mer nyulni feljelentheted.

Báryádnak meg mond el milyen ganny alak a haverja.

uhhh az ilyet de komolyan kiherélném aki egy nöt bánt....

2015. aug. 31. 23:08
 22/25 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat, szakítottam vele. Ahogy javasoltátok elhívtam egy olyan forgalmas helyre ahol a bátyám szokott hazajárni szóval ő is ott volt. Megmondtam neki mit gondolok és azt is, hogy többet látni sem akarom, aztán otthagytuk. Mégegyszer köszönöm a segítségeteket.:)
2015. szept. 2. 21:55
 23/25 anonim válasza:
:) találsz jobbat is :) örülök ,hogy így döntöttél :)
2015. szept. 2. 22:06
 24/25 anonim ***** válasza:
Sok sikert a további párkapcsolataidban :)
2015. szept. 2. 22:17
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2015. szept. 2. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!