Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom már nem egyszer...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Noburo kérdése:

A párom már nem egyszer megütött. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
15éves vagyok és a párom 17. Többször volt olyan, hogy igazán semmis dolgokért megpofozott. (pl. megfogtam a legjobb barátnőm kezét mikor nagy tömegből próbáltunk kijutni vagy éppen mikor megöleltem az egyik fiú osztálytársamat) Ezek után teljesen kiábrándultam belőle de nem merek vele szakítani mer félek hogy esetleg megverne. Mit tegyek? Már szó szerint félek tőle és rendesen remegek a közelében. Tudnátok tanácsot adni? Esetleg fog ez változni?

2015. aug. 30. 21:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Szerintem hallgass az előbbiekre és szólj a bátyádnak és az ő társaságában szakíts vele.
2015. aug. 30. 22:01
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal mond el tesódnak, és szakíts a barátoddal. Tesód helyébe úgy elintézném hogy azután max a farkát merné verni.
2015. aug. 30. 22:03
 13/25 anonim ***** válasza:
megverhetem?
2015. aug. 30. 22:17
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Hát nehéz helyzet,és gondolom hogy mennyire nehéz.Mindössze szerintem te még érzel iránta valamit ezértvagy bizonytalan,még ha ezt nem is így gondolod.De szerintem is a legjobb lenne ha szakítanál vele.Figyelj vannak ilyen történetek a világban,nem lenne jó ha úgy járnál mint a többi bántalmazott nő aki nem mert feljelentést tenni.Itt a legjobb dolog az lenne ha békésen elintéznétek.Menj el vele valami forgalmas helyre áruház/étterem stb és próbáld értésére adni hogy mennyire kiábrándultál belőle,és nem szeretnéd folytatni vele.Mondd neki menjen el edzeni,vagy valami olyanra ahol levezetheti a dühét.Sajnos aki egyszer megüt egy nőt,az lehet hogy máskor is megteszi.:( Próbálj nyugodtan beszélni vele,de mindenképp beszélj a bátyáddal is mert mivel ha haverok nem lenne jó ha a közeledben lenne.
2015. aug. 30. 23:12
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Pedig szakítanod kell vele.

Sztem beszélgess el a bátyáddal. De úgy kezd, hogy csak "kikéred a tanácsát", elmondod a történteket, aztán megkérdezed, h mit tegyél.

2015. aug. 30. 23:17
 16/25 A kérdező kommentje:
Rendben, kezdés képpen beszélni fogok a bátyámmal aztán majd meglátom hogyan tovább.
2015. aug. 31. 00:18
 17/25 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy ez egy komoly kérdés-e, de eléggé provokatív. Nem vagyok egy bántalmazott lányka, de a helyedben én nem békés megoldást keresnék erre hanem sz*rrá veretném a gyereket a bátyáddal.

18/f (Ha akarod én is szrrá verem)

2015. aug. 31. 00:43
 18/25 anonim ***** válasza:
Ha lesz folytatása megkérhetlek hogy leírod nekünk? Előre is kösz.
2015. aug. 31. 01:46
 19/25 A kérdező kommentje:
Persze, leírom.
2015. aug. 31. 02:36
 20/25 anonim ***** válasza:
úgy gondolom, csak a bátyádnak kellene vele beszélni, te ne legyél ott, mégpedig így: a húgom nem akar veled kapcsolatban maradni, mert fél tőled. És a félelem miatt ebből már nem lehet semmi jó. Kérlek, hagyd őt.
2015. aug. 31. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!