Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bnőm egy hosszabb (nyelves) csók után hozzámbujt és megölelt. élvezte és azért bujt hozzám? Vkinek volt hasonlo? (Ha igen lécci ird oda)
Figyelt kérdés
(Konkrèt) Elötte is volt 1-2 meg utána is lett pár
Ja ès csak azèr kèrdem mer fogszabályzom van ès nemtom h nem zavarhatta e
(A normálatlan/cikizős válaszoloknak meg annyit h természetesen elolvasom a válaszukat és egy jot röhögök rajtuk :P :D
2015. aug. 23. 14:47
1/13 A kérdező kommentje:
Ja és 13/F
2015. aug. 23. 14:51
2/13 anonim válasza:
Szerintem azért, mert jól érezte magát
Amikor olvastam azt hittem 16-17 eves vagy :'D
Én ennyi idősen csak a baratnoimmel logtam, nemhogy pasizzak :'D
Es most vagyok 15 eves
3/13 A kérdező kommentje:
Köszi :D
Hát...sok kèrdésnèl láttam már h ilyenkor mèg nem kéne (ès nem igy hanem fikázo stilusban)
Asszem itt is lesz pár olyan...de nem nagyon èrdekel
2015. aug. 23. 15:00
4/13 A kérdező kommentje:
De am a magasságom meglenne ahoz h 16 legyek :'D (vagyis azt mondják :'D) volt olyan h családtag hitte h annyi vok :'D
2015. aug. 23. 15:02
5/13 anonim válasza:
VAGYOOOK! (igen, grammarnazi a láthatáron, bocsi, de ez nagyon idegesít) Szóval én is hozzá szoktam bújni a barátomhoz ilyen esetben, azért csinálom, mert...nem tudom:D Gondolom mert feltöltődök szeretettel és jól esik egy ölelés:) 18l
6/13 A kérdező kommentje:
Akkor elvileg mindent jol csinálok :D
2015. aug. 23. 15:15
8/13 A kérdező kommentje:
LOL
Erre a vàlaszra váltam :'D
De azt majd késöbb ;P
2015. aug. 23. 15:53
10/13 A kérdező kommentje:
Ő is 13...igaz 3-4 honappal ő idősebge
2015. aug. 23. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!