Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már nálatok olyan, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már nálatok olyan, hogy az első csó egy bizonyis emberrel egy ágyban történt egy táborban? Ha igen, mesélnétek róla.

Figyelt kérdés
Nekem is van egy hasonló sztorim, kicsit máshogyan. Kíváncsi lennék, veletek hogy történt fiúként vagy akár lányként ez a sztori. Köszi előre.:) 15/L

2015. aug. 15. 23:53
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem pont így volt az első csókom egy lánnyal igaz már jó régen :D
2015. aug. 16. 00:00
 2/4 anonim válasza:
Bizonyára ismered korosztályunk kedvelt éjszakai elfoglaltságát, az üvegezést...Hát úgy. Habár kilencedik csókom volt. Ha jól emlékszem.
2015. aug. 16. 02:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Tábor kitudja hozni ezeket belolunk..

Hangulat/uvegezes/zene/tarsasag

De ezek nem tul komolyak altalaban

2015. aug. 18. 20:40
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem hasonló, csak azon az éjjel le is szoptak :DD
2015. aug. 27. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!