Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hogy történt az első csók?
fiúk, lányok egyaránt írhatnak privátban. érdekelne hogy kinek hogy volt ez.
ide kommentbe pedig,tudnátok segíteni hogy hogyan kell csókolózni.. nyelv meg ilyesmi
Egy sötét szobában egy ágyon egy velemkorú fiúval, 16 évesen.
Nem volt nagy ördöngösség. :)
18/L
A saját nevemet adtam meg regisztrálásnál, szóval nem szoktam privátot írni.
Az első csókom elég béna volt. :D Kicsit ráparáztam... az utcán történt ősszel egy kis ölelgetés után. :) Bár inkább ő erőltette a csókot, én csak nem húzódtam el.
A második csókom sokkal jobb volt egy másik sráccal hónapokkal később. :) Vele ösztönös volt és ő tapasztaltabb volt. Nem izgultam, vonzódtunk egymáshoz.
Ezt egyébként szívesebben mondom első csókomnak.
Mindkettő nyelves volt. :D
A másik:
Ösztönösen jön az, de tényleg nincs benne semmi bonyolult. :D Illetve, ha elrontod mondhatod, hogy zavarba vagy... esetleg, hogy várjatok még ezzel... várj ez csak akkor jó, ha lány vagy. De ha elrontod az csak is azért lenne, mert izgulsz. NO PARA
Most ezzel mit kezdjek, hatos?
Próbáltam lelket önteni a kérdezőbe, mert, ahogy a legtöbb ember, ő is tart az első csóktól.
Agyhalott, idióta barom...
Mindenki jön a mindenféle romantikus történeteivel, hogy nekem milyen volt?
Egy buliban egy csajjal akit aznap ismertem meg. :D
Azóta sok csajjal smároltam már, de nyelves még sose volt ha jól emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!