Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor volt az első igazi csókod?
jó régen volt már, de az első csókra még ha rossz élmény is mindenki emlékszik.
Nekem az első csókom 14 évesen csattant el. Egy nyári napon a liftre várva, fagyit nyalva a srác aki velem volt, és naivan azt hittük, hogy egymás kezét fogva mi most járunk, nos ő csókolt meg.
Életem első nyelves csókja, és az első gondolatom az volt, hogy de fura íze van a csóknak, mert citromos fagyit evett, és így én is éreztem a citromos fagyi ízét. húúú hogy megmaradt az emlék pedig egész pontosan 30 évvel ezelőtt történt..:)
14 évesen történt az akkori legjobb barátnőm barátjának 18. szülinapján. A srác is 18 volt, nem is értem még ma sem, hogy mit akart egy 14 éves kislánytól - mert szerintem az voltam, csak egy kislány. Nagyon rendes volt a srác, beszélgettünk egy csomót, nekem imponált, hogy egy idősebb fiúnak tetszem. Elcsattant az első csók, jóformán nem is számítottam rá, furcsának tartottam, éreztem a cigi ízét a számban. Utána egy-két hónappal később, mikor rájött, hogy a közeljövőben nem fogok lefeküdni vele, többet nem keresett.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!