Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hogy történt az első csók?
fiúk, lányok egyaránt írhatnak privátban. érdekelne hogy kinek hogy volt ez.
ide kommentbe pedig,tudnátok segíteni hogy hogyan kell csókolózni.. nyelv meg ilyesmi
Éjjel egy utcai lámpa alatt, nyelves. Csak alltunk neman es lekapott :) A srác velem egykorú (14 éves voltam) Később kiderült hatalmas szoknyavadasz és nekem ott lett elegem belőle.
Na de a csók az ösztönből jön. Szinte lehetetlen elrontani, ne félj.
Ha nyelves akkor leutanzod a nyelvmozdulatait és ennyi. Nem is nehéz és nem is veszélyes. Nem kell idegeskedni rajta:)
16/l
yeey emberek:D olyan arik vagytok:D mindenki azt monda, hogy ösztönből jön, meg hogy könnyű, de valaki meg borzongva gondol vissza az első csókra mert elcseszte:DDD de köszönöm a segítséget:* annyira nem tűnik nehéznek.. inkább előtte, amikor nem tudod, hogy hogy kezdd meg hogy mikor..
tökre megértem a 'bulibancsókolózós' kérdezőt is. Úgy a legkönnyebb gondolom, mert egy random személlyel nincs olyan jelentősége az egésznek és gyakorolhatsz az igazira:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!