Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon ostoba vagyok, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amy987 kérdése:

Nagyon ostoba vagyok, ha azért nem csókolta vissza, mert féltem, hogy túl "könnyenkaphatónak" tűnök?

Figyelt kérdés
Egyhetes táborba vagyok, és egyik este,tábortűz mellett,nagyon jó hangulat kerekedett. Az egyik fiú megcsókolt, de én nem csókoltam vissza. Nagyon tetszik,és éppen ezért nem akarom,hogy rám unjon vagy csak kihasználjon (bár ezt nem tudhatom előre). Másik probléma, hogy 120 km távolságra lakunk egymástól. Mit tegyek? Inkább tartsam a távolságot?

2015. aug. 6. 13:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem jó, hogy ezt tetted, mert igy kihívás leszel majd, de a helyedben tisztáznám a srác előtt, hogy azért bejön neked. Már amennyiben akarsz távkapcsolatot. Amúgy 120 km nem olyan sok, te tudod van e lehetőséged és időd, kedved elutazni hozzá. Mindenesetre sok sikert :)
2015. aug. 6. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!