Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Végezzek vele, vagy ne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végezzek vele, vagy ne?

Figyelt kérdés

Nem szoktam gyakran feltenni ilyen témájú kérdéseket, de most tényleg nem tudok dönteni. Itt a sztori:

Van egy barátnőm, nem vagyunk együtt, de a barátságunk mindig kicsit több volt, mint szimpla barátság. Voltak időszakok, amikor egymás kezét fogva sétáltunk, párszor smároltunk, ölelkeztünk. De voltak olyan idők is, amikor inkább csak nagyon jó barátok voltunk, mintha két szerető testvér lennénk, maximálisan megbíztunk egymásban minden téren.

Nem tudom, mi történt, de lassan 3 évnyi barátság után nagyon sok vitánk volt az utóbbi 3 hónapban. Eddig szinte soha nem voltak, és ha valamiben nem is értettünk egyet, 1-2 nap és elfelejtettük az egészet.

Legutóbb Június végén találkoztunk, akkor voltunk utoljára jóban. Azután kezdődtek a viták. Hülyeségeket csinált, és ha tanácsot adtam neki, azt mondta hogy ne oktassam ki. Ilyen régen nem volt. Ezzel persze az én agyamat is felcseszte, és akkor elküldtem, hogy másnak fölényeskedjen. Aztán egy hétig nem beszéltünk, kibékültünk. Külföldön voltam, így nem találkozhattunk, de beszéltünk, mint régen - majd 1 hét múlva ismét összevesztünk egy hasonló apróságon, és 2 hétig nem beszéltünk. Ismét kibékültünk, és most pontosan 10 napja megint összevesztünk, nem beszélünk.

Eddig én tényleg nagyon szerettem őt, valamivel jobban, mint egy barátot. De most, a harmadik összeveszés után, eljutottam oda, hogy nem tudom, mit érzek. Időközben megjelent egy új lány az életemben, és mostanában rá gondolok. Ez a pár hét (lassan hónap) mosolyszünet hagyott időt nekem, hogy gondolkodjak, és rájöttem, hogy a barátnőm már nem az a lány, akit megismertem, és igazából már nem is szimpatikus a természete. Egy normális lányból egy öntelt ribi lett, aki velem eddig nem viselkedett így, vagy nem láttam.

Ennek ellenére nála jobban senki nem ismer nagyjából, és őt se nálam jobban senki, nagyon sok közös élményünk van, nehéz lenne az egészet elfelejteni.

A veszekedések után valamelyikünk mindig ráírt a másikra. Én most nem fogok, de nem tudom, mit tegyek, ha ő ír vagy felhív? Béküljünk ki, vagy jobb, ha tovább lépek?

Bocsánat a nagyon hosszú kérdésért, de tanácstalan vagyok, és az egészet tudni kell szerintem egy jó tanácshoz.

Köszönöm mindenkinek, aki végigolvasta!

Én 18, a lány 17.

2015. aug. 15. 00:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
hagyd, nehéz, de akkor is lépj tovább
2015. aug. 15. 00:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Valahogy nekem is ez a megoldás jut eszembe először... de azért másokat is meghallgatnék, hátha volt valakinek hasonló élménye :)
2015. aug. 15. 00:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ugyanezt tudom mondani. Engedd el, ő már nem az, akit megkedveltél. Most lehet, hogy nehéz, de jobb lesz, neked mindenképp.
2015. aug. 15. 01:02
 4/9 anonim ***** válasza:

Magát a leírást nem olvastam el, de ami a kérdésben áll..

Miért akarod megölni azt a valakit? :o

Végezzek vele?=öljem meg?..

2015. aug. 15. 01:46
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát, ha neked ennek csak ez az egy értelme van, akkor elég felesleges a gyakori kérdéseken válaszokat adnod. Nem volt hasznos, piros kezet kapsz.
2015. aug. 15. 01:49
 6/9 anonim ***** válasza:
MORTAL KOMBAT
2015. aug. 15. 13:00
 7/9 anonim ***** válasza:
6-os vagyok,szerintem tovább kell lépne :( szerencsédre a sors a kezedre játszik :) 15/F
2015. aug. 15. 13:02
 8/9 anonim válasza:
Szerintem szakíts vele vagy szakítsd mag a kapcsolatot vele. Aki egyszer a rossz irányba indul az nehezen tér vissza a normálisra. Ha apróságokon összevesztek ,mi lenne a későbbiekben a komolyabb kérdéseknél? Öntelt, beképzelt, konok nő rossz választás.
2015. aug. 15. 21:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Azt hiszem, megfogadom, megerősítettétek az akaratomat. Nehéz lesz.
2015. aug. 15. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!