Nem létezik már normális álláslehetőség? Idén végeztem és állást keresek. Mindenhol csak teljesítményarányos bérezés van. Főleg biztosítóknál! És mellé végezzek el egy 5 napos tanfolyamot 25 ezerért! Van aki ilyen munkát végez? Hogy kerestek vele?
"Mindenhol csak teljesítményarányos bérezés van. "
Bizony. Ebben a "csúnya" világban azért fizetnek, ha dolgozol. Ha EREDMÉNYESEN dolgozol.
"Főleg biztosítóknál! "
Hát ne oda menyj dolgozni. Ja, hogy abból van sok álláshirdetés? Nem véletlen. Na nem mintha annyi biztosítási akárkicsodára lenne szükség. Hamar rájönnek, hogy nem éppen azt nyújtja a munka, ami a hirdetésben volt. A másik ilyen a telemarketingeskedés.
" Én kerülök minden teljesítményarányos rátukmálós dolgot!"
Én meg még el is küldöm melegebb éghajlatra a rámtukmálókat, csak hogy segítsek neki rájönni, hogy amit csinál, az nem munka.
"Megéri ezzel foglalkozni?"
Nem.
"Hát nekem sincs diplomám! Felsőfokú végzettségem van :) "
Amivel amint látom sokra nem mentél.
Ha valakinek nincs semmilyen végzettsége, hogy beszélhet 2 nyelvet?
Nekem van két diplomám, 2 nyelven beszélek, és ilyen munkát végzek.
Minden továbbiról, priviben szívesen válaszolok a kérdezőnek, keressen meg, ha akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!