Ez normális, hogy ennyire ráérnek? Máshol is így van?
Akkor valószínű, hogy hitegetnek, nehogy elpártolj tőlük. Lehet, hogy nincs is semmiféle érdeklődés, csak nem mondják, mert akkor elmennél másik céghez.
Hogyan és mennyit fizetsz nekik?
Akkor nincs több ötletem :P Én már találkoztam olyan fejvadásszal, ahol a munkakereső fizetett...
Viszont egy biztos: a cég nem vár hónapokat, ha neki munkaerő kell.
Én tapasztalatból mondom, hogy de bizony várnak, főleg ha magasabb pozícióról van szó.
Az okát én sem tudom ( talán költséghatékonyság?:D), de többször előfordult, hogy meghirdettek egy állást ( multi) vezető pozira, és hónapokat, vagy akár egy évet is vártak, mire valaki betöltötte.
Az egyik cégnél azt mondták, betöltötték belsőssel. Ja, tudom, általában ez megy a jobb pozíciókkal. Aztán láttam, hogy megint hirdetnek. Erre felhívtam a fejvadászt, hogy akkor most mi van. Nem tudott semmit, még ő telefonált az én kérésemre. Aztán azt mondták neki, hogy mégis kell ember, de alacsonyabb pozícióban. Mondtam, hogy engem az is érdekelne, hát, majd hívnak, kb. ez volt 1 hónapja.
Igen, valószínűleg sokáig próbálkoznak, hogy hátha mégsem kell ember, hogy megoldják. Az előző munkahelyemről is azért jöttem el, mert létszámstop van, és GYED-ről már nem vettek vissza. A volt kolllégáim meg majd megszakadnak, annyi a munka. Előbb-utóbb oda is kell majd embert felvenniük. De egyelőre nem akarják, mert hogy állítja a főnök, hogy alig van munkájuk. Rémes ez az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!