Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz hogy jobb a középsuliban?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy jobb a középsuliban?

Figyelt kérdés
Többen mondják hogy a középsuli jobb mint az általános . Nem szeretem az osztályom , nem összetartó és néhány sportoló "menő" terrorizálja . Ez az utolsó évem , tényleg jobb középsuliban? Tényleg összetartó , normálisabb mindenki?
2015. aug. 12. 20:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem igaz, számomra nem.

Tanárok, osztály, iskola kb minden szempontból rosszabb.

"Érettebbek" az emberek, nagy lókukit, itt ezerszer több a lotyó meg a hülye.

2015. aug. 12. 22:02
 12/16 A kérdező kommentje:
Értem , köszi a válaszokat , azt gondoltam hogy a "menőkkel" is joban kell lenni , de általánosban nem megy
2015. aug. 12. 22:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Persze, hogy jobb! A középsuliban (nálunk) van fűtés, meleg víz és még szappan is. A tanárok tök lazák.
2015. aug. 12. 22:14
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem és pár haveromnak jobb lett.

Általánosban én voltam az akit mindenki csesztetett, mindenki spanolt mindenkivel én voltam a magányos, akivel lehet kötekedni mert nem vág vissza. Nem voltak barátaim, a lányoknál sem volt szerencsém.

Középsuliba kerültem:Hirtelen lett rengeteg barátom, akik mindig velem vannak, szinte testvéreim, annyit marhulunk hogy hihetetlen. Osztály nagyon király, tele van állatokkal(jó értelemben), néha vannak kisebb konfliktusok, illetve három felé vagyunk osztódva de alapvetően összetartó csapat. Sokkal nagyobb lett az önbizalmam, merem magamat adni, és már a lányokkal is jobban állok :D

2015. aug. 12. 22:22
 15/16 anonim ***** válasza:

Rosszabb.

Általánosba nem voltak, menők, mert úgy alakultak ki a csoportok, hogy akik menőnek képzelték magukat azokkal nem törődött senki.

Annak köszönhető az egész, hogy volt 2 olyan haverom, akikkel rögtön leszóltuk a zenei ízlésüket, a telefonjukat (hiába volt mondjuk jobb), és mentünk verekedni ha kellett.

Középiskolába sajnos nem találtam ilyeneket. Úgy kezdtem, hogy nem ismertem el a "menőket" ez vezetett a sikertelenségemhez. Azt reméltem valaki rajtam kívül biztos lesz ilyen, de a nem menőkről kiderült, hogy egyenlőek a gyökerekkel. Átadták a helyüket, ha szórakoztak velük visszaléptek, tipikusan azok akik tudták hol a helyük. A másik osztály sokkal jófejebb volt, ők oda is jöttek gratulálni, hogy végre én felveszem a harcot. De sajnos nem abba kerültem.

Azóta iskolát váltottam, a mostaniba kemény gyerekek járnak, itt már nincs menőség.

Az érettség kb olyan szintű, mint ha mindenki előcsapná a dákóját és mérőszalaggal méregetni kezdené, hogy kié a nagyobb.

2015. aug. 12. 22:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt jobb. Tényleg sok mindentől függ, mert vannak jó osztályok is. De ha bekerülsz egy rosszba akkor annyi. Én is azt hittem jobb lesz de nagyon nem. Alig beszélünk egymással és nem nagyon bírjuk egymást. Engem is azzal etettek hogy ez lesz életem legjobb 4 éve. Most ott tartok hogy csak legyen vége. Bár nem lehet tudni hogy szeptembertől nem lesz e jobb. Lehet hogy valami varázslatosan megváltozik majd. :)
2015. aug. 14. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!