Egyetemen van menza? Milyen a kaja? Jobb a színvonal, mint egy középsuliban?
az egyetemtől függ, hogy van-e. Nem mindegyik egytemnek van és ahol a karok a város különböző részeiben vannak, ott előfordulhat, hogy az egyik kar épületéhez tartozik menza de ugyanazon egyetem másik karánál már nincs...
Az ELTE-TTK-nál sajna nincsen, de van a közelben főtt kaja-evési lehetőség.
Amúgy az egyetemisták elég kevés alkalommal esznek normál kaját, persze ez nem mindenkire igaz :)
én ELTE BTK-s leszek remélhetőleg.arról vmi info?
hmm gondolom egy egyetemista folyamatosan kávén él :)
Konkrétan az ELTE-BTK-ról nem tudok nyilatkozni, de általában szokott lenni a campus közelében valami kajálda... Az egyetemisták tényleg kávén meg alkoholon élnek, emellett pedig instant kaják garmadáját eszik.
Az én egyetemi éveim alatt volt egy olyan időszak, mikor egy évig májkrémes- illetve vajas pirítóson éltem. Olcsó volt, és még a gyomrot is kímélte. :) Kéthavonta egyszer ettem főtt kaját: ezt inkább ne próbáld ki. :P
Konkrét menza ,mint általános meg középsuliban nincs, max olyan van ahol kedvezményesen kajálhatsz a diákoddal. Bár 250 forintos hotdognál 5% kedvezmény nem vág földhöz ,de jobb,mint a semmi.
Ja és szeresd meg az instant kaját, amin én éltem, az a tescoban kapható zacsis kínai leves volt. 59Ft egy zacskóval és nekem bőven elég egy kajálásra, meleg is, főtt is, laktat is. Rengeteg olyat ettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!