Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemen van menza? Milyen a...

Egyetemen van menza? Milyen a kaja? Jobb a színvonal, mint egy középsuliban?

Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 20:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Vizsgaidőszak alatt inkább fogyni fogsz. XD

Az elte TTK-IK-n nincs menza, de van a közelben étkezési lehetőség (szemben van a BME, annak meg van menzája). Ott az infópark, ha több időm volt, akkor kimentem kínai étterembe, lehetett giroszt enni a közelben, ill. közvetlenül az egyetem előtt időnként megáll egy péksüteményeket áruló lakókocsi.

Szóval a lényeg: ha nincs menza, általában akkor is könnyen megoldható az étkezés. Egyetemen nincs olyan, hogy fixen bent kell lenni, mint a suliban, meg hogy tanítási időben nem mászkálhatsz el, mint nálunk annó a középiskolában. Ergó nap közben is oda mész ki enni, ahova akarsz. Ha valahová odatelepül egy campus, akkor hamar megjelennek körülötte a direkt az egyetemistákra apelláló étkezdék/sörözdék. Pl. az ELTE-n ilyen volt a Kocka nevű kis kocsma (mondjuk én öt év alatt egyszer nem mentem oda). Büfé mindenhol van, de azt nem ajánlom. A büfék drágák, és nem lehet rendesen kajálni bennük.

2009. júl. 17. 08:48
 12/15 anonim ***** válasza:
A Kaposvári Egyetem belvárosi részén (Művkar) nincs, pedig milyen jó lenne, ha lenne!
2010. jan. 22. 12:04
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ennyire nem kell drasztikusan venni, hogy zacskós leves, kávé meg alkohol. Simán meg lehet azt is oldani, hogy reggel megeszel 2 zsemlét szalámival meg egy kis margarinnal, tea mellé, olyan kettő óra körül leülsz ebédelni ( ami lehet a hipermarketekben vett virsli vagy vmi étel, hús, vagy vmi ilyesmi, amit megfőzöl) hatig nem leszel éhes, hat után pedig már egészségtelen a kajálás. :D

Igen, önsanyargató, de nekem egyetemen ez lesz. :D

2012. júl. 26. 01:12
 14/15 anonim ***** válasza:

Tudom régi kérdés, de hátha másokat is érdekel még a válasz, olvasgatja:

Az egyetemek közelében rengeteg kifőzde, gyrosos, hambis van, menza általában nincs. Nálunk van egy étterem az egyetemen, de nem menza. Nem tudom, hogy jó-e, mert csak a dolgozók tudják megfizetni.

Az egyetemisták tipikus étkei:

-VIFON zacskós leves kb. 7

2019. jún. 9. 13:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Hupsz, elküldte, szóval:

kb. 70 Ft

- májkrém 199 Ft/ 500g

- babkonzerv 159 Ft

- rizs

- sült krumpli 799 ft/ 2,5 kg

- bármilyen régi maradék + ketchup + mikró

- menük ezres alatt

2019. jún. 9. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!