Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy jobb a középsuliban?
Hát ez nagyon függ az adott osztálytól. Viszont a középiskolában már azért érettebbek az emberek valamennyivel. Nálunk például alig volt valami összetartás, mindenki klikkesedett, de viszont kb senki se piszkált senkit.
De az igazán jó társaság majd az egyetemen alakul ki.
Jobb de nem sokkal..
A középiskola olyan iskola ahol lehet cigizni..
Ja meg lehet piálni (dee csaj suli után!)
Szerintem a középsuli jobb. Ott már komolyan veszik az embert. Több óra elmarad, lehet cigizni a szünetben, ha kimész, piálni is, ha nem buksz le, lyukasórában vizipipázni. Am osztály és osztály között is van különbség. Vannak akik számára a középiskola is kínszenvedés...
A lényeg, hogy legyél laza és nyitott.
Számomra sokkal jobb volt.
Pont középszerű iskolába mentem (tehát volt 1-2 ilyen menő, és 1-2 nagyon lúzer, és a középréteg)
Általánosban a lúzerek közé tartoztam, de a középben "felemelkedtem" a középrétegbe... Nem piszkáltak, illetve 1-2 menő próbálkozott, de hamar összespanoltam velük, és onnantól már átment hülyéskedésbe :D
Tanulság: érdemes megtalálni midenkivel a közös hangot, de legalább 1 helyi "sportoló menővel"!!
És nehogy az általános iskolás önbizalmatlanságod kihatással legyen a középre! Erre is nagyon figyelj.
Nálam az első hónap abból állt hogy telefonoztam míg vártam az órákra.
Aztán közben az egyik "menő sportolóval" összehaverkodtam, plusz az egyik srác mindig odajött hozzám telózni :D
És így kialakult egy kis önbizalmam, és kb. 2-3 hónappal később már az egész osztály előtt képes voltam megszólalni (30+ szmeély)!
Aztán 1-2 hónapra rá szó szerint elszálltam a sikertől(ami abból állt hogy nem basztat mindenki, és egyenjogúan kezelnek), és játszottam a menő srácot. Sajnos ezért meg is kaptam AZ IGAZI menő srácoktól a jutalmam :DD
De összességében én nagyon évleztem, és tényleg nagyon jó volt hogy végre egy helyen emberszámba vesznek...
Próbálj minél közvetlenebb, és önbizalomteli lenni, de ne szállj el!
Remélem segíthettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!