Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt bunko velem? (Aki csak ráér olvasni)
Nem szoktam fiúkkal beszélgetni de vele mégis valahogy elkezdtem beszélgetni. Igazából még a képét se láttam hogy hogy nézz ki hanem csak annyit láttam hogy abba a suliban jár ahol én is fogok (amúgy is normálisnak tűnt), így hát elkezdtünk beszélgetni.
Nagyon vártam a sulit de nem miatta hanem azért mert ott gondoltam jobban fogom érezni magam mivel sok a magyar.
Szóval sokáig beszéltünk (facebook-on) aztán hirtelen azt írta hogy "nem vagy csúnya", de ez valahogy nekem nem jött be... nem tetszett.
És mivel nekem nem tetszett a végé az volt hogy késő estéig veszekedtünk, és aztán még a barátját is bevette a beszélgetésbe. Szerintem akkor pont nevetséges tárgya váltam de akkor is fojtattam a veszekedést csak nem olyan sokáig.
Amikor az volt a vége hogy letöröltem az ismerőseim közt,aztán már nem nagyon vártam a sulit.
A suliban:
Az első napom (vagyis inkább az őszes) borzalmas volt, az egész magyar gyerek körbevet és egész végig kérdezősködtek.
Szünetekben nem is tudtam enni mert végig előttem álltak és pofáztak. Azt kérdezték hogy jártam-e vele, tetszik-e,van barátom, meg ilyeneket. És ez volt egy héten keresztül.
Volt olyan is hogy képes volt azok után elém állni és köszöni is hogy 'Szia!', Te jó ég.. még jó hogy nem volt más ott különben gáz lett volna.
Meg olyan is volt hogy a hátam mögött állt. amikor én ültem és egy lány aki nagyobb volt mint Ő még én, azt kérdezte mindenki előtt hogy tetszik-e vagy sem.
Nekem ez nagyon gáz volt, én nem szeretném ha úgy ismernének mintha én csak fiúkkal foglalkoznék. Én csak annyit válaszoltam hogy "Nem, nem tetszik."
Az a lány meg mondja annak a Bunkónak látod nem tetszel neki, Ő meg erre nevetősen mosolygót és elment.
Nem akartam többet össze futni vele szóval inkább legtöbbször bent maradtam ilyen klubokba, vagy inkább angolokkal lógtam.
Tudom hülyeség volt elbújni előtte de már késő.
Engem az idegestet a legjobban hogy mindenkinek képes volt elmondani hogy beszeltünk,nem értem minek kellet elmondani mindenkinek, jó elmondja a barátjának de az egész magyarnak minek? Jó abban nincs semmi ha csak azt mondja hogy tudja ki vagyok mivel mar beszeltünk,(nekem még az is szar lett volna) de akkor miért hitték a többiek azt hogy jártunk? Netán csak ők túlreagálták vagy nem tudom.
Órán:
Amikor megkaptam az órarendemet voltak olyan órák amiben együtt voltunk.
És eltudjátok képzelni hogy amikor csak Ő meg én voltunk magyarok az osztályban nem mert hozzám szólni, de ha Ő, én meg a barátai is ott vannak megtudott szólalni.
Azokat az órát utáltam a legjobban amiben a barátai is ott voltak, mivel végig bunkóskodott. Mindig rám akart célozni. Például a barátjáról:
Levelet irt az Ő helyébe (komolyan óvodás? -.-") Ez többször is volt. Ő annyit mondót hogy "azt nem is én irtam."
((Nem akartam megnézni de az egyiket véletlen láttam, az egyik angol lány miatt, ugyebár az a gyerek ledobta nekem Ő meg felveszi -.-", én meg kivetem a kezéből, jó nem érette volna de azt mondta megmutatja a többi magyarnak.))
Ja és az utolsó dolog, egy nap az asztalomon láttam egy radírt vagy is nem is vettem észre amíg nem jött oda egy angol gyerek és azt kérdezte hogy az enyém-e, mivel valami hasonló név volt ráírva és hogy 'szeretlek' angolul. Én annyit mondtam nem:D és hogy az én nevemet máshogy írják. Komolyan hogy nem eset le?
Mindegy, kíncsöngetés előtt ugyebár mindenki felállt és annak a bunkónak a barátja látta azt a radírt és erre Ő csodálkozva " Ezt kiírta? Halód ba**meg nézd mit írtak neki...azt írta neked hogy szeret:D"
Nem tudom hogy de én azt gondoltam nem nekem írták, így csak annyit mondtam "És akkor mit csináljak?" De aztán már tudtam hogy tényleg nekem írták, mivel oda jött az az angol gyerek is, én inkább elmentem az ajtóhoz a bunkó miatt.
Az a bunkó elé állt ahhoz az angolhoz, és Ő meg elkezdte neki magyarázni neki minek..és olyan komolyan beszéltek egymással.. furcsa volt.
Most Magyarországon vagyok:), és minden jó, de kíváncsi vagyok minek tette ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!