Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban a rég nem látott...

Álmomban a rég nem látott nővéremmel próbálok beszélni, de ő nem hajlandó tárgyalni velem, hagyjam már békén olvasni, meg most nem ér rá, meg ilyeneket mond. Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 16:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem keresztapum négy éve egyik délután elment otthonról, másnap megtalálták holtan, öngyilkos lett. Vele laktam. Azóta többször is álmodtam már, hogy hazajött, nevetgélt, minden ok volt, de mikor felébredtem rájöttem, hogy csak álom volt:((( Én is keresem a választ, hogy miért álmodom ezt.

Ne haragudj, hogy nem tudtam segíteni!

20/L

2011. jan. 21. 16:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát én nemtom
2011. jan. 21. 17:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Így tükröződik vissza a hiánya. Szeretnéd látni, de ő elutasít, tehát rossz viszonyban vagytok? Tartjátok a kapcsolatot? Lehet, hogy ez lehet az oka, azt biztos azért álmodod, hogy találkoztok, mert tényleg szeretnéd, ha így lenne, de nem tudom miért utasít el álmodban.
2011. jan. 21. 18:09
 4/6 anonim válasza:
Én így azt mondom, elképzelhető hogy sokat veszekedtetek vagy esetleg haragban váltatok el, vagy van valami elintézetlen ügyetek... ilyesmi. :) Az álmok mindig visszatükrözik a mindennapjainkat, igazából ott van a válasz. :) Az első válaszadónál is szerintem ilyesmi helyzet lehet. Nem búcsúzott el a hozzátartozójától, váratlanul jött a dolog, ezért álmában úgy látja hazaérkezni mintha mi sem történt volna. :) 18L
2011. jan. 21. 19:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Sajnálom, de az álom, az csak az, ami benned lejátszódik... :(

Ezek szerint, ő az, aki "haragszik" rád... próbáltad a helyzetet javítani, de nem működött...

Ha többet tudnék erről, lehet, hogy segíthetnék...

2011. jan. 22. 04:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Valamit csináltál vele még életében, amit szégyellsz.

Próbálj meg magadba nézni, mi lehet az.

2011. jan. 22. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!