Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy verhetném ki a fejemből?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy verhetném ki a fejemből?

Figyelt kérdés

Szooval voltam 7 napos táborban és volt egy fiú akinek bejottem. És nekem is de csak a harmadik napon...addig úgy tettem mintha csak jatszadoznék vele csak poénból..aztán arra gondoltam (amikor bejott mar) hogy milyen hulyen nézne már ki ha három napig poenkodnek vele után meg tok máshogy viselkednek. Aztán amikor haza értünk táborból nagyon hiányzott de nem adott semmi "életjelet" : nem írt favebookon nem követett be sehol..teljesen össze omlottam h elfelejtett és csak szórakozott..kisirtam a szemem nem beszéltem (pedig be nem áll a szám altalaban ) senkivel és senkinek nem beszélem róla. Kezdett elmulni ez az érzés kezdtem vidámabb lenni eljarni otthonról amikoor egyszercsak bejelolt favebookon instagramon es minden ilyen hulyesegen bekovetett Éssss újra eszembe jutott vele almodok (aminek mondjuk örülök ) de folyton ő van a fejemben kezdek szomorú lenni újra...hogy tudnám elfelejteni...mindig emlékek jutnak eszembe csak az hogy nézett és én is rá és éreztem hogy van valami...amikor viccbol atjott aludni a mi szobánkban és megolelt es ugy aludtunk olyan jó volt éreztem hogy most minden a legjobb....most meg semmi se okés 14/l

14/l

2015. aug. 8. 01:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne verd ki a fejedből a szép emlékeket.Inkább raktározd el őket és tegyék boldoggá az életedet.

Tanulj meg együtt élni az emlékekkel és közben tekints előre,keresd a következő tini szerelmet.

2015. aug. 8. 01:34
 2/5 anonim ***** válasza:
63%
Mi a francot keresel a szexualitás kategóriában?
 3/5 anonim válasza:
Ha bejelölt,akkor mit aggódsz? Nem ezt akartad?! Írj rá vagy valami... Am meg ha ilyen könnyen "teljesen össze omlasz lelkileg" akkor tudnod kell,hogy ez messze nem a világ vége. Ha nem jön össze,lesz másik,hidd el,mással is érzed majd a szikrát.
 4/5 anonim ***** válasza:
ez itt a felnott kategoria, a sajatodban probalkozz, itt csak le fognak oltani
2015. aug. 8. 01:35
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm sokat segítettetek :)

Es felolem le lehet oltani...Szerencsére azt nem veszem zokon ;)

2015. aug. 8. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!