Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan verhetném ki a fejemből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan verhetném ki a fejemből?

Figyelt kérdés

14 évesen meg ismertem egy fiatal embert azóta párszor már meg próbáltunk össze jönni de nagyon különbözik az életünk , a viselkedésünk, a megnyilvánulásunk . ég és föld vagyunk talán. Eleinte nem kedveltem , nem vettem komolyan és idő közbe elkezdtem érezni iránta valamit .. idő közben több barátomat is ott hagytam miatta egyszerűen annyira fel erősödik az érzéseim iránta hogy az adott kapcsolatban már nem tudok " megmaradni" . Szintén megint ott vagyok hogy megint egyfolytában rá gondolok tán ennyire még nem erősödött bennem fel ez az érzés mint most de viszont van egy 8 hónapos kapcsolatom viszont ez a kapcsolatom sem olyan mint régen szeretem nem tagadom a fiút de az exem iránt is érzek valamit .. egyszerűen nem érten miért van ez.. mit csináljak ?

egy idősebb tapasztaltabb ember rám írhatna bővebben mesélnék a két srácról

18 L

2014. ápr. 11. 20:37
 1/1 anonim válasza:
kalapáccsal
2014. ápr. 11. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!