Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan verhetném ki leggyorsabban a fejemből?
Figyelt kérdés
volt egy 1 év 2 hónapos kapcsolatom, mint kiderült a "drága" megcsalt, ezért minél előbb elakarom felejteni... Facebookról letiltottam, de mégis mindig megnézem öcsém facebookjáról.. heti 3x járok edzésre, mikor kitudok kapcsolódni.. de utána készkáosz minden.. valakinek valami jó elfoglaltság tippje nem lenne?2014. febr. 20. 22:09
2/6 anonim válasza:
húzd ki a kérdésből az utolsó két szót,tedd fel újra,alkalmazd a válaszokat,és bamm,túl is vagy rajta.
3/6 A kérdező kommentje:
Tv maci ilyenkor már nem megy te szerencsecsomag? Első köszönöm, az a baj, hogy annyira nem vagyok lusta személyiség, hogy leüljek és olvassak.. az a baj, hogy túlságosan is hiperaktív vagyok :D
2014. febr. 20. 22:16
4/6 anonim válasza:
Nekem elhiheted, az olvasás nem lustáknak való! :)
6/6 anonim válasza:
utolsó, jót röhögtem! amúgy, mint minden filmben mondani szokás: egy régi szerelmet csak az új feledteti el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!