Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a lehető leggyorsabban túltenni magam a szakításon? Esetleg rögtön keressek mást?
az elsőre ne haragudj, nem tudok megoldást.
a másodikra meg a személyes véleményem:
Miért jó egyik napról a másikra, egyik karból a másikba futni? Gondold el,hogy esetleg tényleg valaki szívesen fogadná a közeledésed, mert tetszel neki és a fájdalmat,amit ez a pasi okozott és le kéne csapódnia x idő alatt, ez a szegény szerencsétlen kapja a képébe. És ez a kapcsolat is tönkre fog menni,mert egy depressziós p*csa leszel a szemébe,aki sokat szenved önmagába,de nem hajlandó megbeszélni mi baja..csak ..van. Majd kiderül,hogy az ex. És az ex mindig is nagy baj minden kapcsolatban, ha ott van ha nincs.
Én sajnállak, de ismertem olyan embert is, aki egyik nap életvidám volt.. 2 héttel korábban volt a 20. születésnapja, majd egy verőfényes napon szívinfarktusban meghalt és itt hagyta a jegyesét maga után. 1-2 évig is gyászolta, de tovább lépett.
Ja, igen. Szerinted, ha ő volt a piszok és önelégült hazudozó,hogy eshetett neki,hogy miután kidobtad te még 2 napig írogattál neki? Én a markomba röhögnék. a végén még te leszel beállítva hibásnak.
Csak annyit tudok mondani hogy ne keress mást, csak Magadat csapnád be... légy egy kicsit egyedül, találd meg önmagad, élvezd ki hogy kicsit van időd saját magadra...
Az "exedet" pedig jobb ha elfelejted, a hazudozás is egy betegség, melyből nem igazán van kiút...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!