Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy verhetném ki a fejéből?
25 éves és KÉPTELEN elszakadni a szüleitől?? Felnőtt ember álljon már a sarkára.
Ha nekem az apám ilyet kezdene csinálni mutatnám neki az ajtót.
Hát figyelj vagy elszakad tőlük vagy nem. Ha tippelnem kéne ő a szülei pici fia és egyke.
De azt megmondanám neki a helyedben , persze finoman hogy álljon a talpára hiszen már felnőtt ő dönt az életéről és nem az apja.
Hmmm. Az apja gondolom érzelmileg zsarolja a pasidat és ez lehet a fő probléma , mert lehet előbb utóbb enged neki és dobni fog emiatt.
Sajnos ha nem fordul vele szembe és nem jön rá hogy az apja is csak ember , tele hibákkal addig nem lesz változás.
Ha érdekel tudok küldeni pár könyvet a témáról , hogy ezt meg tudjátok oldani.
Nem értem ezt a "mindent feladtam" tempót. Miért kell BÁRMIT is feladni egy másik emberért? Én úgy gondolom h ha szeretjük egymást valakivel, akkor pluszt adunk egymásnak, nem elveszünk meg nem kell feladni a másikért semmit, pláne saját magunkat.
Egy rendes kapcsolatban elfogadják a felek egymást úgy, ahogy vannak, és inspirálják meg bátorítják egymást, nem "feladni" kell a dolgokat!
Szolga-e vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!