Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan verhetném ki a fejemből a bosszúvágyat?
Nem kell azt kiverni.
Én is ilyen vagyok:)
Tudod hányszor hallottam vagy gondoltam ezt...
Megy ez csak akarni kell.
haha.
olyan ez a kérdés,mint a kocsmában a hőbörgő.
-fogjatok le-fogjatok le vagy megölöm!
-nem fogunk le.
-jah jó,akkor hazamegyek.
velem egy lány szúrt ki csúnyán, ugyan nem akartam bosszút állni, de évekig foglalkoztatott a dolog. Roh.adék kis jégkirálynő, hogy engedheti meg magának, hogy csak úgy válogat, engem is kiválogatott.
Lett félévig pasija, jól visszakapta az egésszet, törölték+tiltották egymást.
Utána másfél évig senkije sem volt, majd lett egy kriplije: most nehéz elmagyarázni, nem is akarom bántani a fazont, de egy férfiatlan, aránytalan, szőrtelen, semmilyen, tutyimutyi, gyermeteg pasi, akinek a sörösüveg volt a legnehezebb tárgya, amit megemelt. Szal ja, jól kiszúrt magával, pedig páréve aerobikolt, azt mondta válogatós a pasik terén, meg amúgyis mindig megbámulják, 25 évesen, most tessék, kicsit hizott is, és 30 évesen el kellett fogadnia az első pancsert, aki szembejött.
Ez lett a válogatós jégkirálynőből
Végül mégiscsak igaz a mondás, hogy "akik bántottak, azt a sorsra bizom. Ha szerencsém van, láthatom a büntetésüket"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!