Mit csináljak hogy ha kényszerbeteg vagyok? Hogyan verhetném ki a fejemből ezeket a rossz gondolatokat?
Tudom, ilyenkor nehéz a logikus gondolkodás (ne vedd sértésnek, tapasztalat!), de gondold végig a következőket:
- Nem adtál meg személyes adatot. Kitől követelnének?
- Vélhetően nem engedtek volna be fizetés nélkül, ha pedig mégis bejutottál valahogy a fizetős részre pl. linkeket követve, akkor az biztonsági rés, és kész. Nyilván nem hackelted meg az oldalt.
u.i.: Megnézném, az az oldal mennyire legális. Mármint szerzői jogi szempontból, de ez más történet, ez már abszolút nem a te felelősséged.
Akkor pláne nincs miért aggódnod. Ezek szerint a regisztráció ingyenes, az "aktiválás" pedig fizetést jelent.
Legrosszabb eset, hogy emailben fognak cseszegetni, hogy fizess, ha mozizni szeretnél (de ez semmilyen következménnyel nem jár, igazából csak reklám). Erről le lehet iratkozni, de ha törölted a címedet, elvileg ilyet sem küldhetnek már.
Fhu nekem is szoktak ilyen baromságaim lenni pl:
colával veszem be a gyógyszerem amit fontos is bevennem,és elkezdek kattogni rajta hogy mi van ha átment a colába a gyógyszer és nem vettem észre.
De mindig megnyugtatom magam,hogy ez valószínűtlen baromság,úgy is észrevettem volna a pohárba.
Az a szar hogy az agyam is le szokott blokkolni tehát nem tudok visszaemlékezni,hogy vettem be a gyógyszert.
De valamelyik válaszoló jól írta,racionális ép ész érvekkel el kell hessegetni ezeket a gondolatokat.
Nem megszüntetni kell őket az nem garancia hogy meg is szűnnek. Kezelni kell őket!
Pl. változtass email címet. A régit meg felejtsd el.
Ugye tudsz e-mail címet csinálni? Ha nem segítek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!