Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11 év korkülönbség valóban nagyon sok?
Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú, és szerintem én sem vagyok közömbös neki, viszont ez még korántsem biztos. Elég bonyolult a helyzetünk, na de ez mindegy is..
Arra lennék kíváncsi, szerintetek is túl nagy korkülönbség az a 11év köztünk?
A fiú 28 éves, én 17 vagyok.
2015. aug. 1. 21:09
1/9 anonim válasza:
Ha van közös témátok, stb., akkor nem. A nővérem és a párja közt is 12 év van, nagyon jól megvannak, már van egy egyéves kislányuk is.:D (Nővérem 24, párja 36) Szóval szerintem nem sok, de ezt mindenki maga érzi.
2/9 anonim válasza:
A szuleim kozott is ennyi a korkulonbseg, pont ilyen korban ismertek meg egymast es jottek ossze, 2 evvel kesobb pedig ossze is hazasodtak... lassan 17 eve hazasok.
Szerintem ilyen korban mar elmegy. :)
3/9 anonim válasza:
az egyik barátom 17 és 28 éves a barátja, ha nekik megy akkor nem sok ;)
4/9 anonim válasza:
Tökéletes! Mi is így vagyunk, köztünk is 11 év van.
5/9 anonim válasza:
Rajtatok múlik, hogy sok-e vagy sem. De ne gondolj a külsőségekre, hanem csak szívből szeresd, ameddig megteheted! :)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató válaszokat.
Igazán megnyugtató volt olvasni őket :).
Utolsó:Szeretném én őt nagyon szeretni, csak nem tudom hogyan jönne ki a helyzet...
2015. aug. 1. 23:08
7/9 anonim válasza:
Próbáljatok meg egymás felé nyitni. Például legyetek kettesben, pár érdekes dolgot meséljetek el egymásnak, beszéljetek sokat, alakuljon ki a bizalom és a szoros kötődés :)
8/9 anonim válasza:
Szerintem nem sok, hogyha tényleg jól kijöttök egymással. Van egy barátnőm, aki 16 éves, és a barátja 30 éves, és nem csak kihasználja, hanem tényleg nagyon szeretik egymást, azonos az érdeklődési körük, szóval ha ő is úgy érez, mint te akkor ez ne jelentsen akadályt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!