Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tíz év valóban nagy korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tíz év valóban nagy korkülönbség?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék olyan nők véleményére, akik legalább tíz évvel idősebb férfivel élnek. Valóban túl sok ez a korkülönbség? Vonzódom a kissé fiatalabb nőkhöz (44 FFI), de azért, mert valahogy jobban kijövök velük.

Néha rossz érzésem van miatta. Kell, hogy legyen?

Kíváncsi lennék a tapasztalatokra.

2014. nov. 27. 22:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
21%
Hiszem, hogy nem a személyiben lévő adatok számítanak.
2014. nov. 27. 22:19
 2/15 anonim ***** válasza:
36%
Anno 17N és 33F - 18. éve együtt...
2014. nov. 27. 23:08
 3/15 anonim ***** válasza:
53%
Parommal 3 eve vagyunk egyutt. O 40F, en 28N. Teljesen jol kijovunk egymassal, total egy huron pendulunk, es az igenyeink, ertekrendunk is kozos :)
2014. nov. 27. 23:32
 4/15 anonim ***** válasza:
53%
32 eves no vagyok a ferjem 44 es egyaltalan nem erzem a korkulonsbeget, valahogy ha megtalalod a tarslelked akkor a kor megszunik:-))))
2014. nov. 27. 23:50
 5/15 anonim ***** válasza:
30%

Ne haragudj, de ha azt írod, vonzódsz a fiatalabb nőkhöz, mert jobban kijössz velük, az számomra azt jelenti, jobban tetszenek a fiatalabb nők, és mivel tetszenek, képes vagy velük kapcsolatot kialakítani. Nem lennék boldog a nő helyében, mert úgy látszik nem tulajdonságfüggő, hogy ki kell neked, hanem életkor, márpedig ha 10 év múlva is a fiatalabb nők jönnek be, lecseréled.

Egyébként pedig felnőttek vagytok, ha egy 34 éves nőnek te kellesz, ő már el tudja dönteni, mit akar. Ha a 20 évesekre buknál, az számomra elítélendő lenne, mert ott nyilvánvalóan a fiatalabb nő istenítésére vágynál, és közben csak guminőnek használnád. A 30-asok bőven felnőttek, alapvetően a korkülönbséggel nincs probléma. Személyes tapasztalatom annyi, hogy én is jártam nálam 8 évvel idősebb pasival. Én 20 éves voltam, szóval igaz nem 10 év, de jóval nagyobb felfogásbeli különbség. Neki csak addig voltam jó, ameddig öntudatom és véleményem nem lett. Utána már nem tudott irányítani, pedig nagyon próbált. Elhagytam, mert valójában nagyon éretlen alak volt, azért kezdett fiatalabb nőkkel, mert labdába sem rúghatott volna a korosztályában. A 10 év bizonyos életszakaszban áthidalhatatlan, később pedig már egyáltalán nem lényeges.

2014. nov. 27. 23:54
 6/15 anonim ***** válasza:
43%

Nálunk ennyi a korkülönbség, és 3 éve remek a kapcsolatunk. De szerintem ez mind a 2 fél beállítottáságától is függ. Én pl. komolyabb vagyok a koromnál, míg a párom inkább letagadhatna pár évet, úgyhogy mi kiegészítjük egymást.

20/N ( 30/F)

2014. nov. 28. 08:16
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha 44 évesen van megfelelő egzisztenciád, és nem váltál el kétszer, nincs 3 gyereked, akkor simán bejöhetsz egy harmincas nőnek.
2014. nov. 28. 10:18
 8/15 anonim ***** válasza:
46%
A növerem es a parja között 25 ev van, nagyon szeretik egymast. Van, aki furcsa szemmel nezi a nagy korkülönbseget, ök viszont boldogok, ugyhogy nem igazan törödnek ezzel:)
2014. nov. 28. 10:59
 9/15 A kérdező kommentje:

Nem valtam el ketszer, van egzisztenciam is.

A kerdes annyiban teoretikus volt, hogy nincs jelenleg ennyi idos parom, csak szeretnek. Viszont enm akartam eleve olyan iranyban nyitni, amirol rosszak a tapasztalatok.

Nem vettetek el a kedvem. :) Koszi!!

2014. nov. 28. 11:41
 10/15 anonim ***** válasza:
61%
Semmi sem sok, ami a párnak jó. Ismerek olyan házaspárt, akik között 20 év korkülönbség van és a faluban ahol felnőttem, mindig a legszebb párok között voltak. Van egy nagyon értelmes, rendes, jól nevelt felnőtt fiúk is. A korkülönbségre nem lehet adni. :)
2014. nov. 28. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!