Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban sok a korkülönbség?
16 éves lány vagyok, a barátom 24. Szeretjük egymást, 4 hónapja vagyunk együtt. Nemrég vesztettem el a szüzességem vele, de ettől függetlenül pletykálkodnak, h csak azért kellek neki, h lefektessen. Szerencsére anyu bízik bennem és benne is, és így nem tilt el tőle. Mi a véleményetek?
Közeli barátok szerint viszont jó hatással vagyunk egymásra, mert amikben kell, én komolyabba lettem mellette, de bizonyos dolgokat, viszont ő fog fel lazábban, amennyire lehet.
Tudom, h szeret, de fogalmam sincs, mennyi lenne az ideális korkülönbség fiú és lány között.
az a lényeg h boldog legyél vele!
ha az megvan akkor nem számit h hány éves
Szerintem azért necces.
Azt nem tudom megmondani h csak arra megy h lefektessen mert te ismered. De így nem nagyon passzol a 16 és a 24 éves világa egymáshoz. (Tudom pár lányismerősöm kapcsolata már ráment erre.) De ha te boldog vagy vele és eddig minden jól ment ak bocs és ne hallgass rám.
16/f
Szerintem is furcsa, szokatlan, de ez nem azt jelenti, hogy hiba, hogy rossz csak arra kellesz neki. Nagy a korkülönbség de ez nem feltétlen probléma.
Szerintem édesanyád abszolut jól kezeli a helyzetet és bízz meg Te is a barátodban. És azt a zavaró kavicsot, miszerint "csak arra kellesz neki" pöcköld ki a gépezetből.
Minden jót!
Sárky
Én 20 éves voltam, amikor összejöttem egy férfival, aki akkor 31 volt.
Azóta 5 telt el, már a 3-ik házassági évfordulónkat ünnepeltük, és tervezzük a babát.
Hidd el, ha a megfelelő emberrel hoz össze a végzet, akkor teljesen mindegy a kor.
Az én barátaim is kiakadtak anno...
Szeressétek egymást, a többiekkel meg ne törődj!!!
egy csomo 16-17 eves csajnak 21+-os pasija van, en ebben semmi szokatlant nem latok .
F/17
Ha nektek nem gáz akkor hajrá,engem nem izgatna.
24/f
köszi a válaszokat!
igazából csak kíváncsi vagyok kívülállók véleményére is :)
várom a további válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!