Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tíz év valóban nagy korkülönbség?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék olyan nők véleményére, akik legalább tíz évvel idősebb férfivel élnek. Valóban túl sok ez a korkülönbség? Vonzódom a kissé fiatalabb nőkhöz (44 FFI), de azért, mert valahogy jobban kijövök velük.
Néha rossz érzésem van miatta. Kell, hogy legyen?
Kíváncsi lennék a tapasztalatokra.
2014. nov. 27. 22:16
11/15 anonim válasza:
5 - ös, azért cáfolnálak... 22 évesen férjes asszony és anyuka vagyok, nagyon szépen élünk és sokkal inkább vagyok felnőtt egyes 30-40 éves ismerőseimnél. Nem a kor dönti el, hogy ki felnőtt és ki nem. El tudja látni magát? Felelősséget vállal magáért és a döntéseiért? Akkor felnőtt. Ezt sok 30-40 éves nem mondhatja el magáról.
12/15 anonim válasza:
Mindig is vonzottak az idősebb pasik , 26 vagyok és 30-45 között keresgélnék. Tapasztalat, hogy nem nagyon vagyok egy hullámhosszon a mai huszonéves pasikkal, de emberfüggő, van huszonévesben is érett és 40esben is megbízhatatlan gyerekes...szóval nálam jobban dominál a személyiség de azért ha korosabb még jobb ... a pasik 35 után a szememben szexibbek :))
13/15 A kérdező kommentje:
Elottem szolo. Ha meg nem talaltal, irhatok privat? :)
2014. nov. 28. 16:36
14/15 anonim válasza:
Nincs az életkornak akkor jelentősége, mindenki ismer vele akár napra egykorú bunkót.
Szóval te is rossz úton jársz kérdező, ha ez az egy szempontod van a társkeresésben.
15/15 anonim válasza:
Még nem találtam megfelelőt...írhatsz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!