Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Többi lent!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Többi lent!

Figyelt kérdés
Szoval az van hogy a barati tarsasagommal mindig kint szoktunk lenni egy lakotelepen ahol nyilvan ugye masok is szoktak lenni egy ilyen pados helyen szoktunk uldogelni mindenkinek meg van a sajat kis "csapata" de mindenki joba van mindenkivel persze vannak olyanok is akik nem ismerik egymast na es akkor itt jon a kepbe a kerdesem hogy ilyenkor mit tegyek szoval en a megszokott kis tarsasagommal szoktam uldogelni a mi padunknal es kb ugy par hete odajott hozzank egy ferfi lenyegtelen igazandibol h ki ő odajott es osszeismerkedtunk vele es igy par nap utan benyogte h az egyik haverjanak tetszek el mondta a nevet de szemelyt nem mondott hogy fel tudnam ismerni vagy valami es az utobbi ket hetben egy fiu napi rendszeresseggel odajarka motorral a sajat kis klilkjehez es eszre vettem hogy egetoen nez mindig mindig engem keres a tekintetevel es engem nez ha elmegy vagy ha en megyek el mindig folyamatosan meg ha hattal allok neki akkor is erzem hogy folyamatosan nez es hat rajottem hogy ő az akinek elmeletileg tetszek..de most nekem kene lepnem vagy hagyjam had bamuljon aztan ha akar valamit akkor majd lepni fog? Koszonom aki vegig olvasta es a valaszokat is!

2015. júl. 29. 08:20
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Csak egy dolgot tehetsz: használj írásjeleket (tudod, vessző, pont), mert így egyszerűen nem érthető amit írsz.
2015. júl. 29. 08:26
 2/5 anonim válasza:
Szerintem, várd meg amíg ő lép. Kivéve ha neked -os kezd tetszeni. De akkor is csak beszélgess vele, ne te hívd el randizni.
2015. júl. 29. 09:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Kicsit tagold a mondanivalódat, mert ez így szörnyű! (Bocsi)

Amúgy, szerintem várd meg, amíg ő lép.

2015. júl. 29. 10:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Bocsanat az iras miatt csak gyorsan irtam es telefonrol es koszonom a valaszokat!
2015. júl. 29. 10:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Várd meg, míg leszólít. De közben te is küldhetsz neki jeleket.
2015. júl. 29. 11:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!