Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A korombeli fiúk gondolkodása túl gyerekesek. Hol vannak az idősebb érett pasik?
Először is, itt ne ismerkedj senkivel, mert te van az oldal pedokkal és csúnya srácokkal (húú ezért de fognak utálni muhahahah :D )
Mivel én is 17 éves vagyok, és nekem is ugyanez a problémám, ezért teljesen megértelek!
Én sem találok olyan srácot a korosztályomból akivel el tudnék képzelni egy komoly kapcsolatot.
Igazából bárhol találhatsz normális "pasit", legfőképp ott ahol nem számítasz rá :)
Sajnos nem nagyon tehetsz semmit, csak várni lehet- legalábbis szerintem, mert a mai férfiak 90%-a gyerekes és éretlen (emiatt szintén szidni fognak)- viszont tudom, hogy a nők nagy része is "sérült"... ez van, beteg világban élünk
De hidd el, vannak még normális férfiak :)
Vannak komoly, érett gondolkodású férfiak, akik egzisztenciálisan is rendben vannak, ráadásul szinglik is.
Ők viszont nem biztos, hogy a korosztályodbeliekkel leállnak.
Hacsak nem mutatsz valami komolyabbat...mert dugni bármelyik nő tud.
Akkor ismerkedj a kicsit idősebb pasikkal. Elmúltál 14, semmit nem tilt ilyen téren a törvény, és lassan felnőtt, önálló ember leszel. Te döntöd el, hogy kivel jársz,v agy kivel nem.
Ha ők is gyerekesek? Akkor keress olyat, aki nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!