Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 16 éves lánynak lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 16 éves lánynak lehet kézcsókot adni bemutatkozáskor?

Figyelt kérdés

A 15-16 éves lányok szivesen fogadnak kézcsókot bemutatkozáskor? (tudom helyesnek is kell lenni hozzá)

Nem a "tipikus" lányokra gondolok hanem a csendesebb, félénkébb lányokra.

Most szeretnék elkezdeni barátnő után keresgélni.

Ilyen idős korban mennyire szabad, illő vagy ciki a kézcsók?

Vagy ilyenkor még csak kézfogás? (Úgy veszem észre már ez is kezd eltűnni a fiatalok körében és inkább az a: Szia Péter vagyok... Jól nézel ki ;) - köszi te is jóképű vagy ;)... . és ebben a helyzetben el is tűnik a kontaktus)

16/f

2015. júl. 25. 01:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
egyszer csinaltam egy tablobalon...bejott :)
2015. júl. 25. 05:19
 12/19 anonim ***** válasza:
Gáznak tartanák.
2015. júl. 25. 08:33
 13/19 opened paradise ***** válasza:
Nem kor függő,de kézcsókot csak akkor szabad,ha a lány/nő nyújtja érte a kezét.
2015. júl. 25. 10:21
 14/19 anonim ***** válasza:
Múltkor az egyik barátnőmmel üldögéltünk,söröztünk, épp a szerelmi bánatunkat ápoltuk. Odajött két srác, meghívtak egy-egy italra és az egyik kezet csókolt. Annyira jól esett, bár nem lett belőle semmi komoly mert messze laknak. Szerintem igenis bejön, nekem legalábbis. 17l
2015. júl. 25. 12:28
 15/19 A kérdező kommentje:

#1Aranyos :)

#2 Ki tudom szűrni az olyan lányokat akik nem szívesen fogadják.. Bár nem is nehéz :D Pl egy parkban egyedül üldögélő vagy ketten üldögélő lány(ok)hoz mennék oda.

#3 Szerintem nem felesleges. A 1x sem láttam olyat a mai fiúk közül aki csinálná és a normális lányoknál egy kis nem hétköznapi kezdéssel nyitnám a dolgot :) De írták hogy nem jó kezdésnek ezért inkább elköszönésnek vagy a következő találkozáson csinálnám.

Nem tudom elköszönésnek lehet-e használni, lehet?

#4 Persze nem teljesen idegenként hogy akkor látott elöszőr mikor odaléptem hozzá, nem.. Egy kis szemezés után :)

Nem tudom szabad-e használni elköszönésnek,arról nem találtam semmit. :/

Igen erre gondoltam. :)

#5 De aranyos :D

#6 :) Hát igen... Lehet hogy egy félénkebb lánynak nem jön be, de egy magabiztosnak igen.

Az a gond hogy ők nem ezt szokták meg, hanem a puszilkodást, ölelést, pacsizast stb.

#7-8 Poénhumorheroldok :D

#9 Igen ez itt a bökkenő :/ Oké udvariassággal is lehet hóditani, de ha idősebbek lesznek.

Ebben a korban meg a 60% az erős, nagykepueket szereti (Bár meg is értem mert meg tudja védeni őket).

30% normális lány foglalt

10% meg ki tudja hogy holvan?

Én meg aztán nem leszek bunkó.

#10 Mert a nagyrészük ilyen (fiatal korban) és altalaban a normalisak foglaltak és a többi egyedüli normális meg szerteszét van az országban.

Szóval a fellelhető lányok ebbe a csoportba tartoznak.

#11 Hány éves lányoknak? :D

#12 Erre nem tudok válaszolni.

#13 Igen tudom, de én valahogy máshogy csinálnám.

1. Variáció: Ha nyújtja a kezét én mondanék valami hasonló szöveget: Nana én szeretek udvarias lenni (persze nem ezt) és megfogom finoman a kézfejét, lefordítanám (nem, nem a lányt egy karatemozdulattal :D) és utána a kézcsók.

2. Ha ül vagy áll akkor én nyúlnék lassan kicsit legugolva a kezéért.

Ez azért lenne jó szerintem mert ha szerencsém van úgysem tudják hogyan is kell pontosan csinálni ezt az egészet és nemsokszor kapott ilyet ezért rácsodálkozik hogy milyen szokatlan köszönést használtam és ha szerencsém van tetszik neki :)

#14 Ez jó :)

Elmondanád pontosan hogy csinálta kérlek? :)

2015. júl. 25. 15:24
 16/19 A kérdező kommentje:

Jaj kicsit keszekusza lett :D úgy akartam volna csinálni hogy a mondatok felett legyenek a #-ek.

Mind1 remélem azért átlátható :)

Egyik mondatban javítanék Először*

2015. júl. 25. 15:27
 17/19 roxy15 válasza:
figyelj szerintem ez a legtöbb lánynál beválna vagyis nálam biztos :D ;) amúgy én voltam az #5-ös :D
2015. júl. 25. 15:37
 18/19 anonim ***** válasza:
#11 vagyok: 4 éve volt 16 éves amikor megtörtént
2015. júl. 25. 17:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly így mutatkozott be egy srác, kicsit furcsa volt a helyzet, de így visszagondolva összességében tetszett. Egy pillanatra igazi hölgynek éreztem magam (ráadásul a srác amúgy is nagyon udvarias, és kedves). 18L
2015. júl. 26. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!