Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyire gagyi bemutatkozáskor...

Mennyire gagyi bemutatkozáskor úgy bókolni, hogy megdicsérjük a másik nevét?

Figyelt kérdés
Azért kérdéses számomra, mert nem ō választja a nevét, nem az ō érdeme. Nektek jól esne, vagy hülyének néznétek a másikat?
2014. nov. 12. 20:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ari :D
2014. nov. 12. 20:11
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem jól szokott esni:) a szép szememet sem magamnak köszönhetem mégis dicsérik
 3/8 anonim ***** válasza:

Kegyetlen gagyi, esetleg sznobok közt tudom elképzelni vagy talán nördök közt.

Jó napot Ágnes vagyok.

Helló Ágnes. Szép név! A jelentése Isten báránya... Hümmm vajon miért báránya van Istennek? Hümm van-e Isten? Hümm ki jön Szuper Máriózni?

4/8 anonim ***** válasza:

- Szabó Andrea vagyok.

- Én Végh Béla

- :DDDD

A nevetés is egyfajta dicséret.

2014. nov. 12. 20:15
 5/8 anonim válasza:
Ha különleges név, akkor nem gagyi, sőt! De egy nagyon elterjedt, kommersz nevet szerintem túlzás. Nem mintha pl. egy Katalin vagy egy József név ne lehetne szép, de ezek hallatán nem kapja fel az ember a fejét, hogy dicsérgetni kéne.
2014. nov. 12. 20:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Na ja a Pajszer, Huánitá, Ikszbox, Plésztésön, Gandalf, Segíj, Talán, Kokakóla meg a több szebb.

2014. nov. 12. 20:18
 7/8 anonim válasza:
Én szeretem ,ha megdicsérik a nevemet.
2014. nov. 12. 20:23
 8/8 PearlDiver ***** válasza:
Ha vágod a nevének a jelentését és tudsz valami szellemeset mondani ezzel kapcsolatban, akkor szerintem tök jó.
2014. nov. 12. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!