Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 16 éves lánynak lehet kézcsókot adni bemutatkozáskor?
A 15-16 éves lányok szivesen fogadnak kézcsókot bemutatkozáskor? (tudom helyesnek is kell lenni hozzá)
Nem a "tipikus" lányokra gondolok hanem a csendesebb, félénkébb lányokra.
Most szeretnék elkezdeni barátnő után keresgélni.
Ilyen idős korban mennyire szabad, illő vagy ciki a kézcsók?
Vagy ilyenkor még csak kézfogás? (Úgy veszem észre már ez is kezd eltűnni a fiatalok körében és inkább az a: Szia Péter vagyok... Jól nézel ki ;) - köszi te is jóképű vagy ;)... . és ebben a helyzetben el is tűnik a kontaktus)
16/f
Hmm....érdekes. :)
De egybe felesleges ,habár nem tudom ,hogy annak a csajnak milyen az ízlése (nem írtad le) ,de ha "vevő rá" akkor nyugodtan.
Én aranyosnak találnám :) Persze csak akkor, ha már valamilyen szinten ismerjük egymást. Szóval, ha egy vadidegen srác odajönne hozzám, bemutatkozna és kézen csókolna, akkor nagyon furán néznék rá, meg most lehet, hogy hülyén fog hangzani, de egy kicsit félnék is tőle..de ha már beszélgettem már vele (pl.interneten), akkor azt gondolnám róla,hogy: Na végre egy rendes fiú.
De amúgy ezt nem kell mindjárt bemutatkozáskor csinálni..lehet,hogy elköszönéskor jobb lenne ;)
És ilyen kézcsókra gondoltál? :D [link]
Egy 16/L voltam.
Kérdező!
Csak 1 jó tanács.. :)
Most itt a lányok írják neked hogy ha kézcsókolással köszönsz nekik akkor pancsolni tudna a nedvében, DE mikor meg megteszed akkor meg teljesen máshogy állnak majd hozzád..
A mai lányoknak már nem udvariasság kell, hanem hogy valaki beverje nekik..
Az udvariassággal esetleg annyit érsz el, hogy "Rendes BARÁT..." :)
De sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!